Fordeler ved å kjøpe en helt ny bolig

Følelsen av å flytte inn i sin egen splitter nye bolig er rett og slett ubetalelig. Ingen skavanker, skjeve gulv eller skruehull i veggen for å forstyrre idyllen. Kort oppsummert: Kjøp av ny bolig fører til høyere komfort og trivsel.

Faste priser

I Ski Hageby er det ingen stressende budrunder, men fast pris på boligene. Kjøper du derimot en brukt bolig, er det ikke bare budrunder, du kan heller aldri være helt stikker på den totale kostnader til oppussing og teknisk oppgradering.

Høyere teknisk standard

En ny bolig gir deg en høyere teknisk standard enn en brukt bolig, for eksempel i forma av bedre isolering, balansert ventilasjon, flere el-uttak. moderne brannsikringstiltak mm.

Du får det som du vil

Når du kjøper en ny bolig av Solon, får du samtidig muligheten til å tilpasse den til din smak med tanke på innredning og materialvalg. Gjennom god planlegging får du en bolig som passer perfekt for deg.

Lite vedlikehold

Alle boliger og bygg trenger vedlikehold, men ved kjøp av ny bolig i Ski Hageby vil det ikke være behov for oppussing eller ekstrainnsats i mange år fremover. Dette sparer du penger og verdifull tid på.

Lovfestet garanti

Du har en lovfestet garanti på 5 år når du kjøper ny bolig (Bustadsoppføringslova § 12) og et mye sterkere rettsvern enn om du kjøper en brukt bolig.

Venner for livet

Du flytter inn i et nyetablert boligområde samtidig som alle dine fremtidige naboer. Det er mye enklere å knytte bånd og stifte vennskap når alle starter på likt.


2408 03 sol i 02 c6 dining r01 web 1200x677