– Her kan vi slippe barna løs!

Første titt i nytt hus

Romslig plass, gode kvaliteter og familievennlige uteområder og hvor barna kan løpe mellom husene. Vi møter Caroline og David i det nye visningshuset som nå står klar inne på boligfeltet. Den ligger et bittelite steinkast unna deres fremtidige hjem, og det er et spent par som kommer inn i det innredede rekkehuset for første gang.

– Vi har brukt mye tid på å studere tegningene og planløsningene, men nå som vi faktisk er her, virker rommene mye større enn vi hadde forestilt oss. Takhøyden er veldig god, og de store vinduene gir rommene masse naturlig lys, smiler David.

Ski Hageby 20230928 Foto Knut Neerland 0002289 web 2

Fra Sagene til Ski

Familien på fire flyttet fra Sagene i Oslo til Ski for et par år siden.

De stortrives, og opplever byen som et trygt, praktisk og flott sted å bo, og ikke minst et godt sted for de to barna å vokse opp.

– Vi trives veldig godt her! Det er massevis av fritidsaktiviteter for barna og et sted i utvikling med mye spennende som skal skje fremover. Og så er det kort vei til det vi trenger i hverdagen som skole, barnehage, idrettspark, storsenter og tog, sier Caroline.

Fått smaken på Solon

Familien bor i dag i en fireroms leilighet i Urban Villas i Magasinparken. Den gode bokvaliteten og de forseggjorte uteområdene var avgjørende for parets valg om å gå for Solon igjen.

– Vi så på flere ulike prosjekter, men falt veldig for hageby-konseptet og utformingen av både husene og fellesområdene. Vi ønsket oss nybygg og mer plass i et barnevennlig område. I tillegg har vi erfart at Solon bygger boliger av høy kvalitet, forteller David.

Det går nå faktisk litt raskere å pendle inn til Oslo sentrum enn det gjorde fra Sagene nå som Follobanen er på plass.

David Scheuer

Boligkjøper, Ski Hageby

Ski Hageby 20230928 Foto Knut Neerland 4616 web

Kontakt meg om Ski Hageby

Ønsker du mer informasjon om prosjektet, svarer vi gjerne på dine spørsmål. Fyll ut skjemaet og få tilsendt det du ønsker på mail fra vårt prosjekt-team.

Takk for din interesse for Ski Hageby. En av våre ansatte vil ta kontakt med deg for å gi deg informasjonen du ønsker om prosjektet.

Et paradis for barnefamilier

Familien flytter inn i sitt nye hjem til våren. De to barna Charlotte (7) og Oscar (5) gleder seg stort, både til å få nye rom som de skal få innrede selv, og til å få nye nabovenner.

– De gleder seg også veldig til å få egen hage, det synes de er stas. Vi synes det er flott at det er lagt stor vekt på gode uteområder med stier og gangveier mellom husene. Det er perfekt at barna kan løpe på besøk til hverandre uten å måtte krysse bilveier. Her kan vi slippe barna løs! sier Caroline entusiastisk.

– Vi synes også det er en stor fordel at alle som flytter inn i Ski Hageby starter på likt, alle har samme utgangspunkt. Det gjør nok noe med det sosiale, her vil alle ha interesse av å bli kjent med hverandre, fortsetter Caroline.

Ski Hageby 20230928 Foto Knut Neerland 4570 web

Gode turmuligheter

Fra Ski Hageby er det kort vei til marka med sine muligheter for både løping, fisking og sykling. Her er det terreng som passer alle som er glad i friluftsliv, både store og små.

– Det er en stor bonus med alle de fantastiske turmulighetene i nærområdet. Å kunne ta en løpetur i den vakre skogen rett utenfor døren vår er en drøm, sier Caroline.

– Eller en skitur, tilføyer David.

– Vi testet skiløypene i fjor, og det ga absolutt mersmak.

Huset til familien vil være innflyttingsklart allerede i første kvartal 2024, og at det er fortsatt finnes noen fine rekkehus og tomannsboliger til salgs i prosjektet.

Nå klargjør meglerne og Solon for en offisiell åpning av det første ferdigstilte huset. Prosjektutvikler Einar W. Johansen er stolt over prosjektet som tar form og oppfordrer alle til å melde seg på visningen litt utenom det vanlige den 15. oktober.

  • Ski Hageby 20230928 Foto Knut Neerland 4387 Edit web
  • Ski Hageby 20230928 Foto Knut Neerland 4406 Edit web
  • Ski Hageby 20230928 Foto Knut Neerland 4433 Edit web
  • Ski Hageby 20230928 Foto Knut Neerland 4331 Edit web
  • Ski Hageby 20230928 Foto Knut Neerland 4451 Edit web
  • Ski Hageby 20230928 Foto Knut Neerland 4318 Edit web
  • Ski Hageby 20230928 Foto Knut Neerland 4301 Edit web
  • Ski Hageby 20230928 Foto Knut Neerland 4276 Edit web
  • Ski Hageby 20230928 Foto Knut Neerland 0002272 Edit web