Reduserer kravet til forskudd ved kjøp av ny bolig

Reduksjon på forskudd – slik går du frem!

I det usikre markedet vi nå står i, ser vi at flere som vurderer å kjøpe ny bolig kan ha utfordringer med å betjene nåværende boliglån i tillegg til å fremskaffe 10 % forskudd til kjøp av ny bolig.

Solon ønsker at flest mulig får boligdrømmen i Ski oppfylt, og reduserer derfor kravet om forskudd til kun 100.000 kr i en begrenset periode. Tilbudet gjelder ikke kjøpere som allerede har signert kontrakt før 01.06.2023.

Dette betyr at du som kjøper reduserer innskuddet ved kjøp med cirka 90 %, samtidig som du har god tid til å planlegge og forberede salg av nåværende bolig.

Flere igjen av de mest populære husene

Ski Hageby har flere boligtyper og størrelser, med hus fra 107 kvm BRA til 156 kvm BRA. Totalprisen for boligen ligger på 8 100 000,-.

I henhold til tidligere krav ville forskudd for den rimeligste boligen blitt 810 000,- ved signering. Signerer du kjøpekontrakt nå, vil du kun betale 100.000,-, og resten av kjøpesum og omkostninger ved overtagelse. Se vår boligvelger for alle ledige enheter.

Vi holder privat visning når det passer deg

På tomten i Skogsnarveien har du mulighet til å besøke visningssenteret.

Våre meglere tar gjerne en privat omvisning både inne og ute på tomten, når det måtte passe deg.

Her kan du se ulike materialer, planløsninger og ikke minst se modellen av hele boligfeltet samlet. Meld interesse her, eller ta direkte kontakt med Trygve i Sem & Johnsen.