– Ski Hageby er perfekt for oss!

Barnevennlige uteområder, høy kvalitet inne og mer effektiv pendlervei med den nye Follobanen. Ski Hageby er drømmeprosjektet til ekteparet Subaida Larner og Henrik Larner.

Ski Hageby består av 59 moderne familieboliger tegnet av anerkjente R21 arkitekter, og i tillegg til gode kvaliteter innendørs med gjennomtenkte og gode planløsninger er det også lagt stor vekt på felles uteområder av høy kvalitet.

Barnevennlig og nabovennlig
I Ski Hageby blir det lekeplasser, parker og felles uteområder. Stier og gangveier forbinder hagene slik at barna kan løpe til hverandre uten nødvendigvis å bruke gatene.

Vi valgte dette prosjektet på grunn av barnevennligheten, og vi gleder oss til å kunde slippe sønnen vår ut i hagen og de fine grønne fellesarealene. Uteområdene innbyr også til å bli kjent med naboene, sier Henrik Larner.

Effektivt med Follobanen
Det beste med Ski er nok beliggenheten. Det er et trygt sted å bo og vokse opp i. Det er gode handlemuligheter og urbane gleder som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser. I desember står endelig den nye Follobanen klar. Det betyr at reisetiden mellom Ski og Oslo blir halvert!

Nå bor vi på Kolbotn, og vi trives veldig godt her. Ingen av oss har noen tilknytning til Ski fra før, men vi synes det virker som et godt sted å vokse opp – trygt og landlig, men likevel sentralt. Og den nye Follobanen tar oss kjapt og effektivt til jobb og hjem igjen, sier Henrik som jobber i Oslo sentrum.

Ubetalelig følelse
Følelsen av å flytte inn i sin egen splitter nye bolig er rett og slett ubetalelig. Ingen skavanker, skjeve gulv eller skruehull i veggen for å forstyrre idyllen. Kort oppsummert: Kjøp av ny bolig fører til høyere komfort og trivsel. Når du kjøper en ny bolig av Solon, får du samtidig muligheten til å tilpasse den til din smak med tanke på innredning og materialvalg. Gjennom god planlegging får du en bolig som passer perfekt for deg.

Vi bor faktisk i en Solon-bolig på Kolbotn i dag, og her stortrives vi. Solon er jo kjent for høy standard, gode kvaliteter og for å gjøre det lille ekstra i prosjektene sine. Men nå som sønnen vår er to år trenger vi litt mer plass, og vi har ønsker oss en bolig med tre soverom. Vi gikk inn på nettsiden til Solon for å se hvilke prosjekter som var til salgs da vi bestemte oss for å finne ny bolig. Vi ville helst kjøpe helt nytt, og aller helst et Solon-prosjekt, så Ski Hageby er perfekt for oss, avslutter Henrik.