Slik blir det å bo i Ski Hageby

Ski Hageby ligger vest for Ski sentrum, idyllisk plassert i et etablert boligområde med kort vei til både skog og by. Eiendommen transformeres nå til attraktive familieboliger med nærhet til alt det en aktiv familie trenger.

Den grønne hagebyen
I Ski Hageby blir det lekeplasser, parker og felles uteområder. Stier og gangveier forbinder hagene slik at barna kan løpe til hverandre uten å bruke gatene.. Parken er utformet som et sosialt og sammenhengende grøntområde med lek, trening, og små møteplasser hvor du kan bli kjent med dine nye naboer.

Ski Hageby ligger i et godt etablert boligområde med omkringliggende småhusbebyggelse, og med et skogholt som nærmeste nabo blir nærområdene både livlige og frodige. Det vil bli plantet blomstrende trær, busker, stauder og prydgress som gir variasjon av farge og blomstring gjennom året. Det er også planlagt frukttrær, bærbusker og andre spiselige vekster i fellesområdene.

2408-03-SOL-e-13_House_C_Overview_R01.jpg

Kort vei til alt, og kort vei hjem
Ski kommune er i rivende utvikling, og den sentrale beliggenheten har gjort området populært. Fra Ski Hageby tar det cirka 5-6 minutter på sykkel til Ski stasjon, og med toget som tar deg inn til Oslo S på 11 minutter faller logistikken på plass for de fleste.

Om det er nødvendig å bruke bilen, har hver bolig sin biloppstillingsplass. Med pendlerparkering på Ski Stasjon blir det også enkelt å være togreisende.

I nærområdet er det flere matbutikker, og den nærmeste Kiwi-butikken ligger kun 3 minutter unna. Ski Hageby sogner til Finstad skole, og skoleveien er både hyggelig og kort, en 10-minutters gåtur unna. Det er også flere barnehager i umiddelbar nærhet. Det er kort vei til sentrum med gode handlemuligheter og opplevelser som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser. Ski storsenter ligger også kun en kort spasertur unna.

Skihageby kart 1 1

Ski er ypperlig for deg som er glad i friluftsliv, enten du foretrekker å gå tur, jogge, gå på ski, padle, fiske eller sykle. Marka ligger tett på og har merkede stier og skogsveier for enkel ferdsel, sommer som vinter. Her er det turterreng som passer for alle!

R21 skogsnaret e camera 06 05 web 1200x750