Om boligene

Ski Hageby ligger i et godt etablert boligområde med omkringliggende småhusbebyggelse, og med et skogholt som nærmeste nabo blir nærområdene både livlige og frodige.
2408-02-SOL-i-15_I2_terrace_R03.jpg

Gjennomtenkte planløsninger

Boligene har gjennomtenkte planløsninger med høy takhøyde og store vindusflater som gir rikelig med dagslys inne.

Store vinduer ut mot hagen visker også ut skillet mellom inne og ute, og lar naturen bli en del av oppholdsrommet.

Alle de 59 boligene har kun to etasjer, slik at man får romslige oppholdsrom og godt med areal på hvert

Kjøkken

Kjøkken

Mange mener kjøkkenet er hjemmets viktigste rom. Gled deg derfor til å tilberede mat i et nytt elegant kjøkken fra HTH, med kombinasjonen av modellene Focus og Nordic Spirit. Kombinasjonen av de rene linjene i modell Fokus og det klassiske preget i Nordic Spirit Eik er særdeles innbydende.

Vi har plukket ut to flotte kombinasjoner for deg. Lyst alternativ; ZP Fokus Hvit front med Nordic Spirit Natur Eik og laminat benkeplate 30 mm i Sandsten. Mørkt alternativ; ZP Fokus Leire front med Nordic Spirit Sort Eik og laminat benkeplate 30 mm i 630 Grafitt Stenlook.

Skulle du ønske andre fronter eller farger, vil vår kundebehandler hos HTH hjelpe deg med å tilpasse dette mot tillegg i pris. Skuffer leveres med fulluttrekk, og både skuffer og skap har demping. Belysning i overskapsbunnen gir godt arbeidslys på kjøkkenbenken.

Skjermbilde 2023 05 26 kl 08 31 59

Bad

Baderomsinnredningen er av modellen Nordic Spirit fra HTH, i fargene natur eik eller hvit eik. Speilet over innredningen leveres i innredningens bredde. Baderomsmøbelet har en heldekkende servantplate og servantbatteri fra kvalitetsprodusenten, Grohe.

Badet har dusjvegger med glass- og aluminiumprofiler, samt moderne dusjarmatur med både toppdusj og håndholdt løsning fra Grohe. Vegghengt toalett i hvitt porselen med dempesete og moderne trykkplate på vegg.

Baderommene har downlights i himling, både over selve innredningen og i rommet for øvrig. Med godt belyste baderom er det viktig med tiltalende fliser. Elegant flis fra LB EXTRA leveres fra Bergersen Flis med flere fargevalg. Flis har 30x30 format på gulv, 5x5 mosaikk i dusjsone og 30x60 format på vegg.

Øvrig interiør

Øvrig utforming

Det blir flislagt med 60x60 flis fra LB EXTRA levert av Bergersen Flis i boligens entrè. Himling i entrè leveres også med Dowlights, noe som fremhever nyansene og sjatteringene i flisene.

Det legges 1-stavs eikeparkett fra leverandøren Pergo, av typen Lofoten Eik Vanilla eller Lofoten Eik Nordlys.. Hele 1. etasje leveres med gulvvarme for en ekstra god bokvalitet.

Innerdører leveres at typen Swedoor Stable med dempelist, Dørene er laget av miljøvennlige trefibre med massiv kjerne som gir lydreduserende effekt, (Gjelder Ikke skyvedører)

Veggfargene i rommene males i fargene; kalk og kalkgrå. Om man har andre ønsker til fargevalg, så kan man velge dette som tilvalg mot vederlag.

Skjermbilde 2023 05 11 kl 13 51 10

Hage

Den private hagen er organisert slik at det er mulig å trekke seg tilbake fra felles hageområder.

Stier og gangveier forbinder de private hagene, slik at barna kan løpe til hverandre uten å bruke gatene. I prosjektets fellesarealer blir det også lekeplasser og parker. Parken er utformet som et sosialt og sammenhengende grøntområde med lek, trening, og små møteplasser hvor du kan bli kjent med dine nye naboer.

Det vil bli plantet blomstrende trær, busker, stauder og prydgress som gir variasjon av farge og blomstring gjennom året. Også frukttrær, bærbusker og andre spiselige vekster blir plantet i fellesområdene.

Ski 2 2000x1334

Nærområdet

Ski er i rivende utvikling, og den sentrale beliggenheten har gjort området populært. Fra Ski Hageby tar det cirka 5-6 minutter på sykkel til Ski stasjon, og med toget som tar deg inn til Oslo S på 11 minutter faller logistikken på plass for de fleste.

Om det er nødvendig å bruke bilen, har hver bolig egen biloppstillingsplass. Med pendlerparkering på Ski Stasjon blir det også enkelt å være togreisende.

I nærområdet er det flere matbutikker, og den nærmeste Kiwi-butikken ligger kun 3 minutter unna. Ski Hageby sogner til Finstad skole, og skoleveien er både hyggelig og kort, en 10-minutters gåtur unna. Det er også flere barnehager i umiddelbar nærhet. Det er kort vei til sentrum med gode handlemuligheter og opplevelser som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser. Ski storsenter ligger også kun en kort spasertur unna.

Nærområdet har mye å by på for deg som er glad i friluftsliv, enten du foretrekker å gå tur, jogge, gå på ski, padle, fiske eller sykle. Marka ligger tett på og har merkede stier og skogsveier for enkel ferdsel, sommer som vinter. Her er det turterreng som passer for alle.

Skihageby kart 1 1

Besøk vår flotte visningsbolig som står på tomten i Skogsnarveien. Ta inn Gauselveien fra rundkjøringen i Nordbyveien. Følg Gauselveien i 300 meter og videre forbi Kiwi ca.100 meter til. Ta deretter til høyre inn Lilleteigen, og så vil du finne Ski Hageby. Fellesvisninger vil være skiltet.