Signert Solon

Solon Eiendom og vi er kjent for å bygge kvalitetsprosjekter med fokus på materialer, design og arkitektur. Dette prosjektet er intet unntak.
Mask group 7

Gjennom 15 år har de levert over 2200 kvalitetsboliger, og nå er det nærmere 1000 boliger under bygging. Gjennom fire kontorer i Norge, utvikler de boliger i og rundt de største byene, samt en rekke fritidsleiligheter ved populære fjellområder som Hemsedal, Geilo og Hafjell.

Gjennom de siste 10 årene har de levert mange fine prosjekter i Follo, spesielt på Kolbotn hvor de har satt en ny standard med Kolbotn Hengende Hage, Skaret og Storebukta. De holder i boligbyggingen fra uregulert tomt til overlevering av nøkkel, og bruker faste samarbeidspartnere og entreprenører med samme mål om kvalitet som dem.

Målet er å skape den foretrukne boligen i området med unik identitet, gode planløsninger og store fellesarealer. Flere av deres prosjekter har mottatt utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt. Verdt å nevne i den sammenheng er Ullevål Tårn, som ble tildelt Oslo bys arkitekturpris i 2016, Sæter Terrasse som mottok American Architecture Price i 2017 og Vannkanten som ble vinner av verdens beste boligbygg av WAN (World Architecture News) i 2014. I 2020 fikk de også tildelt Statens pris for byggekvalitet for prosjektet vårt i Vindmøllebakken i Stavanger.